Maart

Nieuwsoverzicht - Maart 2018

Op zondagmiddag 4 maart 2018 hebben we een bezoek gebracht aan ecodorp Bergen. Het was een hartelijk welkom en een zeer inspirerende rondleiding. Het is een motiverende rondleiding en een helpende hand geweest om het eerste ecodorp van onze stichting een stapje dichterbij realisatie te brengen. Ecodorp Bergen bedankt! 

Ons doel
Mens, cultuur, religie en natuur samenbrengen. De stichting wil eigenaar worden van een of meerdere ecodorpen zodat er een mogelijkheid zal ontstaan om inkomensafhankelijke huurwoningen aan te kunnen bieden. We kiezen voor deze vorm van vrije sector verhuur zodat een ieder wel willend mens de mogelijkheid heeft te kunnen wonen in een ecodorp. Ongeacht het inkomen.

Werkzaamheden
Het jaar 2018 staat in teken van het maken van een soort ondernemingsplan. Dat houd in; onderzoeken, het in kaart brengen van al onze wensen, alle bijkomende kosten en het verwerven van donateurs en inkomsten.

Vrijwilligers
We kunnen uitbreiding het bestuur goed gebruiken! Dus woont u ook in de gemeente Koggenland of omstreken en wilt u graag een bijdrage leveren om ons doel te verwezenlijken? Stuur dan uw motivatie naar stichting@13de.nl