September

Nieuwsoverzicht - september 2017


Op dit moment zijn we hard aan het werk om de 13de stichting officieel te laten beginnen. Om dit mogelijk te maken worden er statuten geschreven en geld ingezameld om de notaris kosten te kunnen betalen.

Ons doel
Mens, cultuur, religie en natuur samenbrengen. Dit willen we doen door deze krachten te bundelen in een ecodorp. Een ecodorp met 13 natuurlijke huur huizen, een grote schuur die te huren is voor organisators/organisaties die hier hun producten en diensten kunnen aanbieden en een grote tuin met daarin een zelfpluktuin, schooltuintjes, openlucht theather en voedsel voorziening voor de bewoners.

Werkzaamheden
Er is genoeg te doen. Wat deze maand onze aandacht verdiend zijn de statuten, geld inzamelen en onze agenda vullen met leuke activiteiten van organisatoren/organisaties.

Vrijwilligers
De functie voor secretaris staat bij ons open. Mocht u hier interesse in hebben mail dan uw motivatie naar stichting@13de.nl

Djembé lessen en workshops
Er worden djemb√© lessen en workshops gestart om geld in te zamelen. 4 oktober is er een GRATIS proefles! Deze wordt verzorgd in de blauwe schuur te Wogmeer 127, 1643NH Wogmeer.