December

Nieuwsoverzicht - December 2017


Ho-ho-ho merry SinterKerst en Nieuw!
We gaan deze maand opmaken voor een goede start. We gaan ervoor zorgen dat we met een goed fundament bij de notaris komen en het nieuwe kalenderjaar in gaan.  We willen deze ten volle gebruiken om het eerste ecodorp van de stichting langzaam tot realiteit te laten brengen.

Ons doel
Mens, cultuur, religie en natuur samenbrengen. Naast het ecodorp, willen we ook natuureducatie kunnen bieden aan kinderen. Hiervoor willen wij op het landgoed, dat we willen aanschaffen, ook schooltuinen realiseren. We willen dan nauw gaan samenwerken met alle omliggende scholen. Zodat kinderen vooral gaan ervaren wat de natuur ons te bieden heeft en hoe belangrijk deze voor ons is.

Werkzaamheden
Er zal actief worden gezocht naar organisaties en organisatoren die activiteiten aanbieden die raakvlakken hebben met ons doel. Wij willen graag deze in onze activiteitenkalender zetten. Wilt u er ook in staan? Mail dan uw naam of dat van de organisatie, de plaats, activiteit, prijs, website/telefoonnummer en of er gereserveerd dient te worden ja/nee naar stichting@13de.nl. We zetten uw activiteit er met alle liefde in.

Vrijwilligers
De stichting is opzoek naar een secretaris. We kunnen extra inzet goed gebruiken! Dus woont u in de gemeente Koggenland of omstreken en bent u het roerend eens met ons doel? Dan zien wij graag uw motivatie tegemoet in de mailbox van stichting@13de.nl