Juni

Nieuwsoverzicht - juni 2018

ECODORP ZOEKT:
Toekomstige Bewoners
Om in kaart te brengen wie of welke instellingen er geïnteresseerd zijn in het huren van woon-of werkruimte in ons toekomstige ecodorp, ontvangen we heel graag de volgende gegevens:

  • Naam of namen, aantal bewoners of grootte organsatie en contact gegevens
  • Wat hoopt u in een ecodorp woning of werkruimte te vinden wat niet in een gewone woning of werkruimte te vinden is?
  • Welke bijdrage kunt u leveren aan de stichting of het ecodorp?

Wij zien graag uw reactie te gemoet op het volgende emailadres:
stichting@13de.nl

Ons doel
Mens, cultuur, religie en natuur samenbrengen. Wij willen dit doen in de vorm van ecodorpen, waar ieder welwillend mens en ook organisatoren en organisaties zich kunnen huisvestigen om dit doel gezamenlijk te verwezenlijken. We willen de mensen niet gaan scheiden op basis van hun inkomen. We willen juist samenbrengen. Vandaar dat we inkomensafhankelijke huurwoningen willen gaan aanbieden. 

Werkzaamheden
Het jaar 2018 staat in teken van het maken van een ondernemingsplan. Dat houd in; onderzoeken, het in kaart brengen van al onze wensen, alle bijkomende kosten en het verwerven van donateurs en inkomsten.

Vrijwilligers
Er zijn veel verschillende werkzaamheden waar altijd wel een helpende hand welkom is! Het gaat van helpen bedenken met ideeën tot het experimenteren met een permacultuurtuin. We horen en zien u graag verschijnen. U kunt contact met ons op nemen via de email; stichting@13de.nl