Juli

Nieuwsoverzicht - Juli 2018

De oproep voor toekomstige bewoners heeft ons leuke contacten opgeleverd. Organisaties waarmee we wellicht in de toekomst kunnen samenwerken en natuurlijk ook mensen waarmee we ons eerste ecodorp mee kunnen betrekken. Het is alleen nog niet zover. Om van succes verzekerd te zijn gaan we nog verder met ons onderzoek voor het ondernemingsplan. Een goede fundering van de stichting voor een succesvolle toekomst.

Ons doel
Mens, cultuur, religie en natuur samenbrengen. Ieder mens ongeacht achtergrond of stempel dient gewoon te kunnen wonen in een ecodorp. Mensen behoren niet gescheiden te worden op basis van inkomen, afkomst, geloofsovertuiging of levenswijze. Het enigste wat we nodig achten om te kunnen samenleven in een ecodorp is een hart voor de natuur en voor je medemens.

Werkzaamheden
Het jaar 2018 staat in teken van het maken van een ondernemingsplan. Dat houd in: onderzoeken, het in kaart brengen van al onze wensen, alle bijkomende kosten en het verwerven van donateurs en inkomsten.

Vrijwilligers
Er zijn veel verschillende werkzaamheden waar altijd wel een helpende hand welkom is! Het gaat om het helpen bedenken van idee├źn tot het experimenteren met een permacultuurtuin. We horen en zien u graag verschijnen. U kunt contact met ons op nemen via de email; stichting@13de.nl