Oktober

Nieuwsoverzicht - oktober 2018

3 februari 2019 wordt er een djembé workshop voor 10 personen verzorgd door onze voorzitter Athalja-Mara van Straalen. 26 oktober werden er al 5 deelnemers plaatsen geveild tijdens veiling Spierdijk. De andere 5 deelnemers plaatsen zullen in januari 2019 worden geveild via marktplaats. De opbrengst van de laatste 5 zitplaatsen zullen volledig worden toegekend aan de 13de stichting.


Ons doel
Mens, cultuur, religie en natuur samenbrengen. Dit willen we doen door ecodorpen op te richten waar het agrarische land, binnen- en buiten ruimtes en de ecodorp-huizen zullen worden verhuurd aan mensen en organisaties die kunnen bijdragen aan ons doel.

Werkzaamheden
Het jaar 2018 staat in teken van het maken van een ondernemingsplan. Dat houd in; onderzoeken, het in kaart brengen van al onze wensen, alle bijkomende kosten en het verwerven van donateurs en inkomsten.

Vrijwilligers
We kunnen uitbreiding het bestuur goed gebruiken! Dus woont u ook in de gemeente Koggenland of omstreken en wilt u graag een bijdrage leveren om ons doel te verwezenlijken? Stuur dan uw motivatie naar stichting@13de.nl