November

Nieuwsoverzicht - november 2018

'Dit gaat elke wereldburger aan' zo luidde het artikel dat zowel 12 als 13 november verscheen in het Noord Hollands Dagblad. Wij werden tot ons groot genoegen, spontaan benaderd! Het is een heel mooi artikel geworden die tot tot zeer veel positieve reacties heeft geleid en ook tot aanmeldingen van mensen die graag hun bijdrage willen leveren aan het toekomstige ecodorp. 

Ons doel
Mens, cultuur religie en natuur samenbrengen. De stichting wil eigenaar worden van een of meerdere ecodorpen zodat er een mogelijkheid zal ontstaan om inkomensafhankelijke huurwoningen aan te kunnen bieden. Ieder mens heeft recht om te kunnen wonen in een ecodorp. Door de woningen inkomensafhankelijk te maken voorkomen we scheiding op grond van inkomen.

Werkzaamheden
Het jaar 2018 staat in teken van het maken van een ondernemingsplan. Dat houd in; onderzoeken, het in kaart brengen van al onze wensen, alle bijkomende kosten en het verwerven van toekomstig bewoners, donateurs en inkomsten.

Vrijwilligers
We kunnen uitbreiding het bestuur goed gebruiken! Dus woont u ook in de gemeente Koggenland of omstreken en wilt u graag een bijdrage leveren om ons doel te verwezenlijken? Stuur dan uw motivatie naar stichting@13de.nl