13de stichting

NIEUWSOVERZICHT - juni 2020


De wereld is sterk aan het te veranderen en er lijkt al meer behoefte te zijn en te komen aan
harmonieus met elkaar samenleven.

Ons doel
Mens, cultuur, religie en natuur samenbrengen. Door één of meerdere ecodorpen met de stichting op te zetten, willen we alle mensen de gelegenheid bieden in harmonie samen te leven met mens en natuur. Om te voorkomen dat er een scheiding ontstaat op basis van inkomen willen we de woningen inkomensafhankelijk maken zodat zowel laag, midden als hoog verdienende mensen in één dorp kunnen samenleven.

Werkzaamheden
Het verhoogde kweekbed lag klaar om beplant teworden tot dat de kippen het ook als machtig mooie voedzame bron zagen. We zijn dus druk bezig geweest met herstel werkzaamheden en het veligstellen toekomstig gewas. Dat houdt in dat de planning iets aangepast is en dat er nu herfst/winter gewassen geplant en gezaaid mogen worden.

Vrijwilligerswerk 
Dinsdag- en Donderdagochtend zijn onze Doe-dagen. Uiteraardmet de 1,5 meter in acht neming kunnen we met het uitvoeren van ons tuinontwerp wel wat hulp gebruiken. Hiervoor opgeven? Of op een andere manier bijdragen om het doel van de stichting te verwezelijken? Wij horen het graag! Mail ons; stichting@13de.nl